YETİŞ BAŞKAN” SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU

  YETİŞ BAŞKAN” SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci ve ekibi son haftada paylaşmış olduğu Yetiş Başkan” temalı reklam filmleriyle adeta sosyal medyaya ve Bandırma'ya damgasını vurdu ve seçim atmosferini lehine çevirdi.

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci ve ekibi son haftada paylaşmış olduğu “Yetiş Başkan” temalı reklam filmleriyle adeta sosyal medyaya ve Bandırma’ya damgasını vurdu ve seçim atmosferini lehine çevirdi.

Adaylığının kesinleştiği günden bu yana sosyal medyada ön planda olmayı başaran Recep Şekerci, seçimlere sayılı günler kala ilçemizde hareketlenen seçim atmosferinde sosyal medyada hazırlatmış olduğu reklam filmleri ile bir adım daha öne geçmeyi başardı.

Bandırma’da yaşayan farklı kesimlerden insanların samimiyetle problemlerini anlattıkları ve çare aradıkları senaryosuyla hazırlanmış reklam filmlerinde Recep Şekerci aranan lider Belediye Başkanı imajı ve duruşuyla özellikle kararsız seçmenlerin destek verme noktasında etkilemiş durumda gözüküyor.

Profesyonel ekipler tarafından hazırlanan amatör ruhla ve samimiyetle hazırlanmış on farklı reklam filmi belirli aralıklarla sosyal medya da paylaşılıyor ve her film Bandırmalıların farklı sorunlarına dikkat çekiyor.

Reklam filmlerinin sonunda Recep Şekerci’nin “Bandırma 5 yıl daha kaybetmeyecek ve bu seçimi sen kazanacaksın” vurgusu Bandırma’daki değişimin ve Bandırmalıların kazanımlarına direk temas ediyor.

 

 



Alper TUNGA
23.03.2014 17:46:16
Yalan yanlış reklamlarla kimi kandıracaksınız madem Bandırma sevdalısısın neden o zaman mevkini bırakıp siyasetin içine girmedin de seçime bir kaç ay kala siyasete girip başkan olmaya çalışıyorsun.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı